top of page

Bonjour, olen Katariina...

perheenäiti, yrittäjä, arkkitehti, viisikymppinen nainen, sellainen jokapaikanhöylä joka ei oikein ole kunnolla mitään perinteistä ja selkeästi hahmotettavaa, vaikka haluaisi. Aina muutoksessa ja sitten ei tarpeeksi sitäkään :)

Olen ollut sitä ja tätä, eko-viher-hippi-mama-diskohile-mustiinpukeutunut-maihinnousukenkätyttö-punatukka jne. Nyt tässä hyvässä kohdassa elämässä. Löydän itseni milloin mistäkin, myös paikoista jonne en olisi uskonut päätyväni. Suunnittelen elämää hyvin vähän.  

Olen uskovainen, jo useammalta vuodelta, sitä konservatiivisempaa sorttia eli sellainen joka uskoo niinkuin on "aina uskottu". Käyn kirkossa joka pyhä, luen Raamattua, rukoilen ja kiitän Jumalaa päivistäni, myös niistä vaikeista. Ne ovat tehneet niin paljon hyvää vaikka aluksi - ja vähän vieläkin - sattuikin :) 

Asun Turussa perheeni kanssa. Vietämme lähes kaikki lomamme Ranskan Provencessa, missä meillä on nykyään kakkosasunto, mökkimme, pikkuruisessa kukkulakylässä kivikujan varrella. Kylämme sijaitsee kaukana suurista turistivirroista, mutta kuitenkin hauskasti lyhyen ajomatkan päässä Rivieran sekä sisä-Provencen vilskeestä ja Välimeren aalloista. 

Viihdymme kakkoskotimaassamme paremmin kuin hyvin :) (Mun mielestäni mun pitäisi saada Kelan avustusta tästä trans-kulttuurisesta tilastani; siitä koituvista matkakuluista etenkin. Koen olevani Ranskassa kotonani ja muualla aina kaipaan vain Ranskaan, sen tapoja, estetiikkaa, olemista. Mikä tragedia :D )


Lomamme ja matkamme ovat usein työtä ja paikallista arkea, mutta viihdymme varsin mainiosti myös turisteina. Kierrämme ahkerasti eri kylissä, nuuhkimme ilmapiiriä ja tutkimme mm. ravintoloita. Blogissa on näitä kaikkia sekaisin sellaisella tahdilla kuin ehdin päivittää. Toisinaan teen innoissani useamman päivityksen päivässä, toisinaan taas vain yhden puolessa vuodessa. 

Tervetuloa meidän kanssa Provenceen!

bottom of page